Sunday, 19 August 2012

SelamatHariRayaAidilfitri2012

First of all aku nak ucap selamat hari raye aidilfitri kat mak ayah tok adik2 sedare mare n sahabat handai aku sume...n x lupe to mylovelyswetheart...♥♥

Pjalanan nak raye thun ni sgt pnat..blk kmpg nek bas..so exhausted...tp thanks to mygemok sbb tman aku tuk dua hari terakhir puase thun ni....sygkamooketat2

emm to mygemuk..aku taw setiap kali raye kau kan bersedih..aku paham perasaan kau..aku akan cuba tuk mmbawa kegmbiraan yg kau cari selama ni klak...

I am 23 right now..n i am planning for my future..insyaAllah tdak lame nnt kite kan braye bersame..tggu aku blk ye..t aku bwk kau jln braye ye...

P/s: selamatharirayeaidilfitrimaafzahirbatin.

No comments:

Post a Comment