Wednesday, 20 March 2013

HepyOneAndEight

hepy anniversary bie..
lame kan x celebrate...
hmm ntah laaa..
skang sume suram...SUCKS lebih tepat..
hmmm... where are we right now...
masih kat jalan yg same cam dulu ke..
harap cmtu la kan..
xtaw nak ckp pe hari ni..
hepy anniversary..
thanks sbb masih ade lg tuk abg..
cume nak bgtau..
rase sunyi sgt skang...
iloveyou...

Wednesday, 6 March 2013

CeritaYangSudahSekianLamaDitinggalkan

hmmm.. lame x menaip..
dah terkubur cite disini..
selame x menaip mcm2 jadi antare kite kan mok...
susah senang.. perit sakit..
aku pon xtaw nape.. tp de je mslah yg dtg..
aku takut.. yeee aku memang takut..
takut hilang kau..
ye aku taw aku pnah wat salah dulu..
tapi aku dah pilih kau..
aku pilih nak bsame ngn kau..
tapi nape skang sumenye goyang..
ak xnak ungkit...
tapi ak sedih ngn pe yg jadi..
pe yg kau wat..
ye kau de alasan nape kau buat cmtu..
tapi luke yg aku rase xleh hilang ngn jawapan tu..
aku taw kau susah..sesak.. tapi tu bkn jalan die..
tolong jgn duakan aku... jgn pijak aku..
aku kat sini ssh pyh nak hepykan kau..nak bahagiakn kau..
jgn amek jln mudah..
byk lagi care..
aku taw kau byk masalah..
tapi tlg ingt aku..
aku de kat sini tuk bsame dgn kau...
aku kat sini bdiri kuat tuk kau..
disisi kau tuk pimpin kau jika kau jatuh..
dah xingt janji kte..
plss jgn buat lagi..
aku sakit sgt...
usahe dan doa tu yg penting...
aku sayang kau AYU..
dan kau tolong lah syg aku mcm yg aku syg..
aku nak kite cam dulu..
skarang kau lain sgt..
kdg2 aku rase cam aku dgn org lain..
aku cube paham kau..
aku cube pkir pe yg kau pikir..
aku harap kite dapat ubah ni same2..
moge kite kembali berjalan bersame mnuju destinasi kte yg dulu..
kte dah jatuh teruk..
jomm kte jalan bersame..
aku pimpin kau..

#akusayangkauAYU

Tuesday, 20 November 2012

Hepy ONEandFour

yezza its already one and four..
emm mok dah jauh gak kte jalan ni kan..
da mcm2 da jadi..
tu sume dugaan..
pasni mari kte trus bjalan..
ingat destinasi kte jauh lagi...
n aku kan trus pimpn tgn kau tuk terus bjalan...
tapi lately ni agak renggang sikit kan..
bese la tu..normal life..
de turun naik..pasang surut..
kau pon sibuk kerja..
aku pon byk keje..
ngn part time lagi..
kumpul duit weyhh,,,
nak date yg gempak sikit..ni asyik turun kl lepakje..
bohsan..
nak yg happening sikit..
so hopefully,,, u can be strong..
coming up strong my girl..

P/s: LOVEYOU#AAS...xoxo:D..(*istanbulakudatang)...Publish..

Wednesday, 31 October 2012

#SekadarCoretContengan

hye..lame x update..
Sejak pakai bb ni ssh da nak update
Klu pkai android snang ckit..
Tenet pn da trminate..
Hmmm..mang jarang la..
Sekarang..
Dugaan da makin besar..nak cari duet mang ssh
Cian kat mok..
Tempat keje baru tu pon cam sesuai ngn kau..
Ssh kan nak cari keje.
Xpe sentiase doakan kau .
Moge kau tabah hadapi sume ni..
Aku syg kau mok..
Hmmm xlame ag.. aku pon nak abes da stdy..
Mknenye mse da makin hampir..
Moge tuhan kan permudahkan segalenye
Moge kite dapat menuju ke destinasi kte..


P/s:ilysm

Tuesday, 16 October 2012

SemakinHariSemakin...

Emmm..
makin lame makin susah nak jumpe dah kan..
sebab aku pon da mule keje..
sabtu ahad da busy ngan jage kadi bundle tu..
hope kau kat sane paham...
sakang ni kau plak selalu datang cni..
lepak KL
tapau Dataran..
rempit kau kan...

hari hari kau rindu kau..
hari hari ingatkan kau..
moge sume ni cepat berlalu..
so kte dapat sentiase bersame selalu..
x lame dah syg..
bertahan taw..

emm skang kte kumpul duit dulu..
tuk next trip kte...
hit malacca...genting..ngan legoland (perhaps)..
haha..emmm aku syg ke kau sangat..

p/s: cintabuatkitataktidurlenatapicintatujgakwatktetdolena..<3...

Monday, 8 October 2012

SedikitCoretanHariIni

hye. lame xupdate blog..kurang la skang ni..
mase de..tapi x beringat nak mngupdate.
hmm situasi sekarang..
da semakin better kan mok dari sebelum ni..
da de keje baru..
kau pon nmpak hepy ngn kje baru..
cume penat dye xcam keje yg lame la kan..
bese la tu..ble gaji tggi ckit..kerja pon kne lebih..
lagi pon kau da de byk kwn baru..
fatin, azie shahrizal, shahidan,suhana bana,shahtekcik,n shahnek..
haha kemain name dak2 shell ni...
n mok beware kje kat ctu..
byk dugaan..haha...n yg plg kne hindari..
gas beracun dari ketiak 2 org tu..
kering minyak weyh klu kne racun tu..
hakahak.ops telebih sgt da ni..
hmmm berbalik ke cite asal..
walau da de kje baru..
tp msalah yg dulu tetap de kan..
mintak2 tu..ko pon da lali kan..
hmmm xpaham btul aku...
pe yg dogr pkirkan ntah...
ko bkn manager...
ko tu anak emas manager..huhu..
saba ye syg..mereka blom sedar..
blum tbe mase mereka sedar sume ini..
anak pon da byk...t tbe la masenye mereka celik
dan sedar pe yg terjadi...
yang penting sekarang kau teruskan kje mok..
kumpul duit...aku pon nak bekerja da ni..
part time bundle..
bundle pon bundle la..
pe de hal kan..haha
da kopak da ni..kne mngumpul da ni..
ngeee...mase depan kite...klu kte x mule dari skang..
bile lagi kan..
so pe pon jd...kte kne terus berusaha tuk ubah hidup kte..
Allah tu Maha Adil dan Pemurah..
dan Dia kan sentiase menolong umatNya..
solat jgn tggl syg..
aku disini sentiase ingat kau...

p/s: pasnikitejarangdatetapixbermaknektexlehnakbersame..sayangkaulamok

Monday, 1 October 2012

AgakSenyapSeketika

sejak akhir ni..jarnag becakap ngn mok..
mok busy kje..blk lmbat..
mok pnat...xberapa happening..
bile jadi camni rase agak sunyi..
tapi xpe paham nape cmni..
dia nak mncari rezeki,,,
environment kte berbeza kan
teruskan berusaha ok..
kte kne start menabung dari skang..
pasni aku plak nak mencari kje sambilan..
nak backup kewangan yang dah goyang koyak..
nak wat bisnes tapi xreti..
so kne la cri keje sesambil..
bia pon gaji nye xseberape
aslakan dapat mngurangkan beban...
dan kau disana..jgan merungut...
memang kat mane2 de je org yg curik tulang..
wat hal...da normal sume tu..
sebab manusia ni mcam2..
so kte kne bersabar..
mnusia de yg besar kepale..
de yg bajet cool
de yg xnak kalah..
de yang rase dye yg terbaik dalm dunia...
so kte xleh nak ubah sume tu...
nak x nak lyn je la...
kerja rajin2 ye syg...
moge tercapai pe yg kau hajati...

p/s:rindukaucamnakgiler